Logo de Marebron kleur

Coaching voor kinderen

de Marestroom Kind tot jaar
Leren over jezelf & anderen

Begeleiding voor kinderen

Heb je een kind tussen de negen en veertien jaar en ervaar je bij hem of haar een mate van onrust en gevoeligheid? Is het teruggetrokken of heeft het moeite zich aan te sluiten bij leeftijdsgenootjes en wil het daarbij geholpen worden? Dan kan je bij De Marebron terecht voor ondersteuning voor je kind. Als het wenselijk is, kan je als ouder of opvoeder bij mij terecht voor advies bij De Maretak.

Ik ondersteun je kind bij de Marebron in:

Een eerste stap in een richting

Aanpak op maat

Op basis van de hulpvraag stel ik samen met jou en je kind een passende ondersteuning op (die met yogatherapie gecombineerd kan worden), waarbij we stap voor stap en doelgericht kijken naar wat kan helpen.

Je kind wordt begeleid d.m.v. speltechnieken en materialen. De contactmomenten vinden bij voorkeur plaats in de thuisomgeving en anders op een locatie bij De Marebron.

marebron background home
Coaching jongeren
Samen een stukje oplopen

Ondersteuning werkendeweg

We bekijken samen wat er verder nodig is om in te zetten. Op die manier sta ik naast je kind en ga ik samen met jou op zoek naar wat wenselijk is om je kind optimaal te kunnen helpen. Voel je je met je kind aangesproken? Neem dan contact met me op. Met elkaar krijgen we zicht op wat kan helpen!

Interesse in coaching voor kinderen?

Plan dan vandaag nog een kennismakingsgesprek in!