Logo de Marebron kleur

Yogatherapie

de Yogaboom Tieneryoga
Ga neerslachtige gevoelens uit de weg

Yoga als therapievorm voor kinderen & jongeren

Voor wie praten niet echt een uitweg biedt om neerslachtige gevoelens of frustraties te verwerken, kan yogatherapie deel van de oplossing uitmaken. Je lichaamshouding kan immers een grote impact op je binnenwereld hebben. Yoga kan onder meer de volgende klachten doen afnemen:

Yogadocente en -coach met bakken ervaring

Professionele yogadocente en -coach

Ik ben gecertifieerd yogadocente en yogacoach voor kinderen en volgde opleidingen aan de Kinderyoga Academie. Voor kinderen en jongeren (9 t.e.m. 21 jaar) voorzie ik therapie op basis van beginselen uit de Hatha– en Kundalini-yoga.

Verder verwerk ik ook de mindfulnessmethode van Eline Snel, de bewegingspedagogiek uit Shelbornetherapie en technieken van Yoga for the Special Child in mijn sessies. Ik ben eveneens gespecialiseerd in AD(H)D, ASS, angststoornissen en in hooggevoelige kinderen begeleiden.

Portretfoto de Yogaboom Kinderyoga
de Yogaboom Kinderyoga
Niets dan natuurlijke materialen

Lichaamswerk bij De Marebron of thuis

Naast lichaamswerk gebruik ik aanvullende (spel)technieken en natuurlijke materialen. De therapie heeft als doel om zelfvertrouwen te doen toenemen, kan met een van mijn begeleidingstrajecten gecombineerd worden en kan zowel thuis of op locatie bij De Marebron plaatsvinden. Mijn yogatherapie is veeleer kortdurend en individueel of in een kleine groep te volgen.

Indien gewenst, kunnen ouders of begeleiders de sessies bijwonen of op een andere manier bij de therapie betrokken worden. De prijs van het traject kan vanuit een persoonsgebonden budget bekostigd worden. Bij vragen kan je steeds contact met me opnemen

Meer weten over mijn yogatherapie?

Plan dan vandaag nog een kennismakingsgesprek in!