Logo de Marebron kleur

De Maretak

De ultieme begeleiding

Advies & ondersteuning voor ouders of opvoeders

Wil je aan de kleuter-, kinder– of tieneryoga of yogatherapie van je zoon of dochter deelnemen? Dat komt mooi uit! Ik vind het namelijk belangrijk om ouders en/of opvoeders bij de begeleiding van de kinderen die ik ondersteun te betrekken.

Volwassenen kunnen immers met vragen zitten over hoe hun kind zich ontplooit en hoe zij daar zelf ook een rol in spelen. Als je dat wenst, kan ik samen met jou buiten de yogalessen tijd maken om (al dan niet met je kind erbij) in gesprek te gaan.

Advies en ondersteuning
Coach gespecialiseerd in Autisme
Inclusiviteit voorop

Coach gespecialiseerd in autisme & ADHD

Naast gecertifieerd kinderyogadocente ben ik gecertifieerd coach, met als specialisaties ADHD, ASS (autismespectrumstoornissen) en hooggevoelig zijn.

Sinds de Wet Passend Onderwijs en de transitie in de jeugdzorg via de Jeugdwet in het leven werden geroepen, ben ik vanuit eigen ervaringen en via mijn werk actief bezig met inclusiviteit.

Door out of the box te denken, probeer ik kinderen en jongeren uit zowel het reguliere als speciale basisonderwijs te helpen.

Steeds een heldere communicatie

Oplossingsgerichte adviseur

Verbinding is hét sleutelwoord als het gaat om je kind zich op school of tijdens naschoolse begeleiding thuis te laten voelen. Er bestaat vaak nog een grote kloof tussen het onderwijs en de jeugdzorg. Daarom stel ik me geregeld op als tussenpersoon om die te overbruggen.

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat de moed die jij en je kind steeds opnieuw aan de dag leggen, beloond wordt. Ik geloof dat er dankzij heldere communicatie, een nieuw perspectief en een vlotte samenwerking tussen alle betrokken partijen meer mogelijk is dan je denkt. Wil je graag de individuele behoeften van jouw kind bespreken? Geef me dan snel een seintje.

Oplossingsgerichte adviseur

Op zoek naar degelijke begeleiding?

Plan dan vandaag nog een kennismakingsgesprek in!