Logo de Marebron kleur

De Yogaboom

de Yogaboom
Lichaam & geest in balans

Yogalessen voor kinderen & tieners

Wordt jouw kind zich gewaar wat zijn of haar lichaam doet als het in beweging of in rust is? Gedurende mijn yogalessen help ik je kind te ontdekken hoe het tegenover zichzelf en de rest van de wereld staat.

Zo help ik hem of haar om lichaam en geest in balans te brengen en volledig te ontspannen. De elementen uit de Hatha– en Kundalini-yoga gebruik ik daarbij als basis. Denk bijvoorbeeld aan:

Tijdens de lessen staan zelfbewustzijn en je goed in je vel voelen centraal en mag iedereen naar wens iets delen met de groep. Ik stem de contactmomenten op verschillende leeftijdsgroepen af. Navigeer hieronder naar de categorie die op jouw kind van toepassing is.

Voor kleuters van vier of vijf bedenk ik leuke yogaposes die op de rek- en strekbewegingen van dieren uit hun leefwereld gebaseerd zijn.

Kinderen van zes tot en met tien jaar kunnen bij mij terecht om yogalessen te volgen die ik met een creatief verwerkingsmoment afrond.

Tieners van elf tot en met zestien krijgen bij mij de kans om te bewegen, te ontspannen en naar een positiever zelfbeeld toe te werken.

Voor kinderen, tieners en jongvolwassenen die het moeilijk vinden om over hun problemen te praten, kan yogatherapie een oplossing zijn.

Kinderfeesten worden een succes als je mij erbij betrekt om een yogales in een thema naar keuze te geven (inclusief een leuk aandenken).

Wie een leuke en leerrijke introductie tot kinderyoga wil voorzien, kan mij inschakelen om een workshop in thema te organiseren.

De voordelen van yogalessen ontdekken?

Plan dan vandaag nog een kennismakingsgesprek in!